Welcome to My Awesome Diary , Thinks Before judge Me . +Follow | Dashboard
The Awesome Me

Entries About Links
ASSALAMUALAIKUM.
Saturday, 11 February 2012 | 09:20 | 0 comments
Hai ? Tengah buat ape tu ? Dah makan ? Dah mandi ? Dah kencing ? Aku tengah sakit perut niy ;O
Haiyoo , Takda mood nak type ;3 Hmpppppp ~
Act , aku takda benda apa pun nak post . Saja nak cakap sepatah dua kata . Hahaha x' D
K , dah ade satu story :P Hewhew . Cikgu maths hampa ajar , hampa faham dak ? Cikgu IZZATI tu ajar memang aku tak faham . Bukan aku ja , satu kelas tensyen . Dia bukannya ajar pun , masuk masuk kelas . ' Kay open your text book . page blablabla . do question blablabla , not understand , ask me ' dah lah sora halus . pelan macam kartun :3 Hurrrr , Fail aaa macam niy x( Sebb bek mama aku nak hantaq p tusyen , kalau tak . Paper maths aku , time exam kosong lah jawabnya . HmHm ;x

MintakMintak lah dia blah p sekolah lain :3

Older Post | Newer Post
Bonjour Fellas
Bonjouurr !
Hey , dude . CikGrape Speaking Here , Do Visit do follow !

Credit
Big Clap For Them !
Template By : CikGrape
Header By : Kihah
Photo By : Mr.Bucket