Welcome to My Awesome Diary , Thinks Before judge Me . +Follow | Dashboard
The Awesome Me

Entries About Links
-_________________-
Monday, 5 March 2012 | 15:33 | 0 comments
Morningg guys ;")
Buat ape pepagi cenggini? Hah? :PP *dok buat gedik, haha
Okay act, ada dua perkara nak btau, Satu happy, Satu sedih :D
Harhar pe benda eh wawan dok merapu? Lalalala ~
First, Exam UK1 korang dah habis belum? Aku dah habis dah semalam 5 Mac. Hihik, Susah atau senang? Ada subjek tertentu ahh. Aku takut tak boleh score maths dengan sejarah ja. Sejarah tingkatan 3, membosankan -.- K, Hope dapat result yangg okayy sudahh, Takmau gagal :3 Hm,
K second, Aku rinduu dia sangat sangat! Mane pergi hang yang dulu? Dah lupa aku kahh? Aku tau
:( But, sekali sekala tuu bagi lah khabar hang. Entah kenapa tetiba malam tu aku rindu hang sangat sangat. Hanya Allah saja yang tau :( Kenapa tahun aku nak buat Pmr hang takda dengan aku? Aku nak sangat hang orang pertama yang wish aku luck untuk Pmr nanti. Why aku takboleh lupakan hang? K ah K ah, Nanti syok sendiri pulak. Bye!

Older Post | Newer Post
Bonjour Fellas
Bonjouurr !
Hey , dude . CikGrape Speaking Here , Do Visit do follow !

Credit
Big Clap For Them !
Template By : CikGrape
Header By : Kihah
Photo By : Mr.Bucket