Welcome to My Awesome Diary , Thinks Before judge Me . +Follow | Dashboard
The Awesome Me

Entries About Links
Monday, 18 June 2012 | 08:11 | 0 comments
Harini saya nampak awak online :( Tapi awak langsung tak tegur saya :( Saya tunggu dan tunggu :( Tak tegur juga :( Akhirnya saya off IM, ssebab taknak tengok nama awak keluar dekat chat saya :(
-_________________-
Monday, 5 March 2012 | 15:33 | 0 comments
Morningg guys ;")
Buat ape pepagi cenggini? Hah? :PP *dok buat gedik, haha
Okay act, ada dua perkara nak btau, Satu happy, Satu sedih :D
Harhar pe benda eh wawan dok merapu? Lalalala ~
First, Exam UK1 korang dah habis belum? Aku dah habis dah semalam 5 Mac. Hihik, Susah atau senang? Ada subjek tertentu ahh. Aku takut tak boleh score maths dengan sejarah ja. Sejarah tingkatan 3, membosankan -.- K, Hope dapat result yangg okayy sudahh, Takmau gagal :3 Hm,
K second, Aku rinduu dia sangat sangat! Mane pergi hang yang dulu? Dah lupa aku kahh? Aku tau
:( But, sekali sekala tuu bagi lah khabar hang. Entah kenapa tetiba malam tu aku rindu hang sangat sangat. Hanya Allah saja yang tau :( Kenapa tahun aku nak buat Pmr hang takda dengan aku? Aku nak sangat hang orang pertama yang wish aku luck untuk Pmr nanti. Why aku takboleh lupakan hang? K ah K ah, Nanti syok sendiri pulak. Bye!
ASSALAMUALAIKUM.
Saturday, 11 February 2012 | 09:20 | 0 comments
Hai ? Tengah buat ape tu ? Dah makan ? Dah mandi ? Dah kencing ? Aku tengah sakit perut niy ;O
Haiyoo , Takda mood nak type ;3 Hmpppppp ~
Act , aku takda benda apa pun nak post . Saja nak cakap sepatah dua kata . Hahaha x' D
K , dah ade satu story :P Hewhew . Cikgu maths hampa ajar , hampa faham dak ? Cikgu IZZATI tu ajar memang aku tak faham . Bukan aku ja , satu kelas tensyen . Dia bukannya ajar pun , masuk masuk kelas . ' Kay open your text book . page blablabla . do question blablabla , not understand , ask me ' dah lah sora halus . pelan macam kartun :3 Hurrrr , Fail aaa macam niy x( Sebb bek mama aku nak hantaq p tusyen , kalau tak . Paper maths aku , time exam kosong lah jawabnya . HmHm ;x

MintakMintak lah dia blah p sekolah lain :3

Older Post
Bonjour Fellas
Bonjouurr !
Hey , dude . CikGrape Speaking Here , Do Visit do follow !

Credit
Big Clap For Them !
Template By : CikGrape
Header By : Kihah
Photo By : Mr.Bucket